Camen

Suntem o organizație medicală particulară care oferă servicii medicale tuturor membrilor familiei. Vă oferim consultații, investigații și tratament în 15 discipline medicale. Avem la dispoziție echipamente de ultimă generație, echipa medicală constituită din medici specialiști și asistente cu o bună pregătire profesională.

Garantam acuratețea investigațiilor paraclinice, cu toate condițiile necesare asigurate, spații alocate fiecărei specialități medicale în parte, pentru a asigura răspunsul la toate nevoile medicale ale pacienților și tratarea lor cu profesionalism.

În afara activității zilnice, suntem implicați în cercetare: participare la studii clinice, publicare de articole în reviste de specialitate, organizare de activități practice și cursuri de pregătire în domeniul ecografiei.

Centrul Medical Camen dispune de un sistem informatic bine pus la punct, care permite stocarea fiecărui buletin de consultație, împreună cu imaginile ecografice, radiologice și a analizelor de laborator într-o vastă bază de date, începând din anul 1995.

Ne deosebesc de alte unități similare:

  • cea mai mare experiență în ecografie din Oltenia (din 1985, în 1995 primul ecograf doppler color din Oltenia, în 1998 primul ecograf 4D din România)
  • cea mai mare experiență din Oltenia în examinarea ecografică a tubului digestiv și vaselor periferice
  • cele mai moderne aparate ecografice
  • cea mai veche și mare bază de date clinico - ecografice și de laborator (din 1995)