Camen

SFATURI UTILE

29.01.2018 Efectuați anual un examen citologic Babeș-Papanicolau

Medicii specialiști ginecologi recomandă efectuarea unui examen citologic... Citeste mai departe

29.03.2013 Elastografia

ELASTOGRAFIA  este o nouă metodă ecografică de diagnostic diferenţial al... Citeste mai departe

29.03.2013 Anual, examen clinico-ecografic si set analize de laborator uzuale

De ce să alegeţi examenul clinico-ecografic (consultaţie şi... Citeste mai departe

Anual, examen clinico-ecografic si set analize de laborator uzuale

De ce să alegeţi examenul clinico-ecografic (consultaţie şi ecografie generală)?

  • Economisiţi timp şi bani, iar diagnosticul va fi mai complet şi rapid (ecografia permite vizualizarea majoritatii organelor, mai putin creierul, oasele, plamanul,)
  • Este de mare ajutor clinicianului obţinerea a cât mai multe informaţii prin examen clinico-ecografic, pentru un diagnostic corect şi deci pentru un tratament adecvat.
  • Include examinarea tubului digestiv, (irigografia ecografică pentru colon şi examinarea stomacului cu apă minerală pentru depistarea chiar şi a unei patologii subclinice – cancere în stadiu incipient),  in cazul in care medicul care va consulta considera necesar.
  • Electrocardiograma şi eventual monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale pe 24 de ore sau Holter ECG, în cazul în care există o patologie cardio-vasculară si este indicat de medic, pentru adaptarea în consecinţă a tratamentului.
  • Ecografia Doppler pentru patologia vaselor de sânge şi elastografie pentru tumorile cutanate, ganglioni, parotidă, sân, şi tiroidă, pentru depistarea leziunilor maligne.
  • Beneficiaţi de asistenţă medicală timp de o săptămână - recontrol gratuit - pentru că dorim să vă rezolvăm problemele, nu numai să vă acordăm un serviciu.